Hé zorgmedewerker, besteed je tijd beter!

De krapte op de arbeidsmarkt in de zorgsector is groot en er zijn veel openstaande vacatures. Dit biedt mogelijkheden voor jou als zorgmedewerker!

In de loop van de tijd heb je kinderen gekregen, ben je automatisch mantelzorger geworden voor je moeder en de buurman en weegt dat uur reizen naar je werk je zwaar. Die twee uur kun je wel beter besteden!

Stap 1:

Geef je wensen op

Laat ons weten hoe ver jij maximaal van je huis wil werken!

Stap 2: 
We vinden een match

Wij gaan voor jou in ons uitgebreide zorgnetwerk op zoek naar die andere plek voor jouw baan en naar de persoon die met jou wil swappen.

Op dit moment geen baan? Schrijf je in en wij matchen je met een werkgever die hier voor openstaat.

Stap 3: 
Swap the Job

Wij brengen jullie, na wederzijds akkoord en betaling, met elkaar in contact. Wij maken twee mensen gelukkig (en misschien nog wel meer!).

Kansen voor jou

Voor jou als medewerker of manager in de zorg liggen er grote kansen om dichter bij huis te werken. Waarschijnlijk zie je op tegen vacatures in de gaten houden, je cv opmaken, brieven schrijven, wachten tot je uitgenodigd wordt, gesprekken die je vrije dagen kosten… we herkennen het.

Bij Swap the Job gaat het om een goed gesprek met een andere swapper. Alles anoniem dus wanneer je belt met de andere swapper weet je niet eens een (echte) naam. Het gaat namelijk niet om of je Mohammed heet of Jan, of je 35 bent of 55, het gaat om jouw energie en drive!

Je schrijft je gratis in en pas wanneer er een match is op de wens van jou voor een betreffende functie bij jou in de buurt krijg je bericht en kun je anoniem gaan verkennen of het daadwerkelijk iets voor je is.

 

En dan...

  • een keer een boek lezen in de tijd voor jezelf…
  • op de terugweg van werk nog even langs een vriendin gewoon omdat je er tijd voor hebt…
  • een uur later uit bed….
  • in de ochtend naar de sportschool…

Ohhh twee uur extra per dag zou héérlijk zijn!