Algemeen

In die mail vragen we of je geïnteresseerd bent in een telefoongesprek met een bedrijf in het door jou opgegeven postcodegebied. Als je dat bent hoef je niets te betalen en geven we je telefoonnummer door aan het bedrijf. Nog steeds anoniem! Dus jij weet niet welk bedrijf het is en het bedrijf krijgt alleen je telefoonnummer.

Voorlopig 6 maanden, je krijgt een mail als je inschrijving is verlopen, dan kun je als je wilt gewoon weer gratis registreren en blijven we doorzoeken naar een match

Bedenk je dat die andere persoon net zo zenuwachtig is als jij. Het is toch ook onwijs spannend om van baan te wisselen? Je weet wat je hebt, maar nog niet wat je krijgt.

Wij hebben als tip van onze swappers gekregen dat zij ook een bezoekje aan elkaars bedrijf gebracht hebben om te laten zien wat je gaat ruilen zonder dat de baas of andere collega’s dat wisten. Maar er zijn ook swappers die het direct aan hun leidinggevende hebben doorgegeven dat zij het duurzaamheidprincipe nastreven en graag willen ruilen wanneer dat mogelijk is. Die openheid geeft ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Nee helaas! Aan de andere kant van de match zit ook een persoon die erg nieuwsgierig is in wat jij in de aanbieding hebt! Ben je er nog niet aan toe? Dan schrijf je je gewoon in wanneer je er wel aan toe bent.

Nee, absoluut niet! Je moet alleen rekening houden met een afscheidscadeau voor je oud collega’s.

Je kunt wachten, maar we raden aan om zelf te bellen want wellicht denkt de andere swapper precies hetzelfde.

Jazeker! Zet bij huidige baan ‘geen baan’ en bij de vraag aantal jaren werkervaring wel het aantal jaren werkervaring dat je hebt. Wij gaan kijken of we een mooie match kunnen maken!

Privacy

Ja! We hebben ook een privacy statement op onze site, die je kunt lezen. Je vult overigens zo weinig gegevens in dat we je nooit kunnen achterhalen. Jij bepaalt bijvoorbeeld hoe we je noemen, dus verzin gerust een naam. En het zijn alleen je contactgegevens en de plaats waar je woont en werkt die we nodig hebben voor een match.

Je vult jouw huidige functie met de bijbehorende postcode (A) en de postcode van waar je zou willen werken (B) in. We gaan op zoek naar degene, die het precies andersom heeft ingevuld. Hebben we die gevonden, dan is er een match. We vragen  per mail jullie beiden (swappers) om toestemming om jullie telefoonnummers uit te mogen wisselen en ieder ter bevestiging daarvan  €7,50 te betalen. Na akkoord en betaling mailen we jullie beiden elkaars telefoonnummer met een begeleidende brief met tips. Alles blijft anoniem, jullie als swappers krijgen alleen elkaars telefoonnummer, verder niets.

Jouw vraag nog niet beantwoord? We helpen je graag!

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend door ons gebruikt om te communiceren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?