Vacatures plaatsen kan effectiever en sneller!

Het klassieke solliciteren erg ineffectief. Zeker met de huidige arbeidsmarkt heb je 50% kans dat je werknemer binnen een jaar weer is vertrokken!

Wat werkt wel? Mensen zoeken die dicht in de buurt wonen en daarmee werk en privé goed kunnen combineren! Immers iedereen komt in een fase waarin er kinderen komen, mantelzorg gevraagd wordt en zeg zelf gemiddeld 1,5 uur in de auto zitten per dag is niet goed voor je werknemer maar ook niet in jouw jaarverslag waar je moet rapporteren over de CO2 uitstoot per 2025!

Tijd besparen

Klassiek solliciteren is vacature uitzetten, hopen dat de goede mensen het zien en dan cv's en brieven selecteren waarvan je weet dat er veel 'moetjes' tussen zitten. Pas als de eerste persoon binnenstapt weet jij in 6 seconden wel of het iets is of niet... toch? Waarom dan zoveel stappen doen terwijl je weet dat die 6 seconden er toe doen?

Eigenlijk is de kans dat jij die ideale werknemer om de hoek krijgt ook klein, die moet het maar net zien...

#hoedan?

Bij Swap the Job schrijven mensen zich in die latent zoekende zijn en graag dichterbij huis willen werken. Zij struinen geen vacature sites af maar wachten op het goede moment. 

Dat goede moment kan een match met jouw vacature zijn! Voor maar €25,- krijg jij met goedkeuring de gegevens van deze kandidaat en gaan jullie bellen! Gewoon een gesprekje van een paar minuten of zoveel langer als nodig. Is er een klik? Dan maken jullie een volgende afspraak. 

Ja klopt! Maar €25,- bij een match en inschrijven is geheel gratis! Geen extra verborgen kosten, de wereld is eigenlijk heel simpel!

Manon ging
dichterbij huis
werken.

Tilburg
Docente MBO

Let op! Woon-werkverkeer van uw medewerkers

Binnenkort moeten alle reiskilometers van je werknemers worden bijgehouden. Zowel de gebruikelijke woon-werk als de dienstreizen. Je zult schrikken van de hoeveelheid!

Wil je er direct iets aan doen? Laat je vacatures dan achter bij Swap the Job, je zult nieuwe medewerkers vinden die in de buurt wonen.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Voor details en eventueel inschrijving kunt je een mail sturen naar info@swapthejob.nl. Vergeet niet je KvK te vermelden, we controleren op misbruik.