Onze missie: Minder reistijd, meer efficiëntie

Stond je vandaag weer in de file en dacht je ook dit moet anders kunnen? Zat je te wachten op een trein die niet kwam en dacht je dit moet anders? Klopt, dat kan anders! Ga de uitdaging aan en kijk hoe ook jij tijd bespaart en duurzaam bezig kunt zijn. 

  • Inzicht - We willen het beste voor jou! We vragen je twee minuten om in te schrijven om te kijken of er net zo iemand is als jij die overweegt te swappen.
  • Veilig - Wanneer er een match is en jij wilt weten of het iets voor je is, brengen we jullie in contact. Voor dit contactmoment betaal je veilig online 7,50 euro. 
  • Jij beslist! Wij helpen! - Na het contact met je eventuele swapper beslis je zelf of je de stap maakt. We helpen jou om je huidige werkgever te informeren door je in de “matchingsmail” wat tips te geven. Immers voor je werkgever zal het een verrassing zijn dat je weggaat, maar dat jij ook al zorgt voor vervanging zal verrassing twee zijn en verrassing drie is dat er voor de organisatie ook nog reiskosten worden bespaard en dat dit een vinkje is in de duurzaamheidsopgave.

Gemiddeld hebben we al zo’n 2000 uur bespaard aan reistijd

File A2

Over de oprichters
van Swap the Job

Wij zijn Bulle, Sven en Marike en hebben vanuit verschillende ambities Swap the Job opgericht. Een initiatief bij te dragen aan de duurzaamheidsopgave in Nederland. Want hoe langer de reistijden, hoe hoger de impact op klimaat en leefbaarheid. En laten we eerlijk zijn: wie zit er nu te wachten op lange reistijden, laat staan de vertragingen. Die tijd kun jij vast beter besteden!
Maar we hebben ook nog een andere missie. De arbeidsmarkt kent nog veel oude principes die wij graag willen omgooien. Niet het ouderwets solliciteren. Solliciteren op je huidige skills in plaats van een lang CV met wat je gedaan hebt. En als je minder of meer wilt gaan werken, zijn er geen lange gesprekken nodig. We kunnen jou laten zien waar dat wel kan. Heb je een eigen missie: dan kijken we met jou naar jouw toekomst en waar jij je voor in wilt zetten.

Onze co-founders

Ben jij al overtuigd?

Misschien kun je volgende maand al een uur later je bed uit om naar werk te gaan? Kun je tussen de middag even naar huis om de hond uit te laten? Zit je misschien wel in een nieuwe verfrissende omgeving met nieuwe collega's? 

  • Geen file: Je bespaart op de reistijd waardoor je andere dingen kan doen
  • Minder stress, minder haast
  • Meer werkplezier; je ontmoet nieuwe mensen