Voordelen dichter
bij huis

Dichterbij huis: je zult verbaasd zijn hoeveel fijner je leven wordt.

  • Geen file: Je bespaart op de reistijd waardoor je andere dingen kan doen
  • Minder stress, minder haast
  • Meer werkplezier: je ontmoet nieuwe mensen

"Het voelde als gratis meedoen met de Postcode Loterij. Alleen deze kans op mijn droombaan viel al binnen drie maanden."

Bernadette uit Apeldoorn

Wanneer van baan wisselen?

Welkom bij Swap the Job, waar we geloven dat het vinden van de juiste baan niet alleen gaat om het vervullen van taken, maar ook om het creëren van een werkomgeving die past bij jouw levensstijl en behoeften. We begrijpen dat mensen verschillende redenen hebben om van baan te wisselen, en daarom streven we ernaar om een platform te bieden dat de perfecte match maakt tussen werkzoekenden en in de toekomst werkgevers. Of je nu op zoek bent naar meer flexibiliteit in werktijden, of een werkomgeving die beter aansluit bij jouw persoonlijke waarden, bij Swap the Job ben je aan het juiste adres!

Betere werk-privébalans

Bij Swap the Job erkennen we het belang van een gezonde werk-privébalans. We begrijpen dat het leven meer omvat dan alleen werk, en daarom streven we ernaar om banen aan te bieden die flexibiliteit bieden en werknemers in staat stellen om hun professionele en persoonlijke verplichtingen in balans te brengen. Of je nu op zoek bent naar de mogelijkheid om vanuit huis te werken, flexibele werktijden nodig hebt, of gewoon meer vrije tijd wilt om te besteden aan je gezin of hobby's, we zijn er om jou te helpen een baan te vinden die past bij jouw levensstijl.

Geografische verhuizing

Soms vereist het leven een verandering van omgeving, of het nu gaat om het volgen van een partner, gezinsverplichtingen, of gewoon een verlangen naar een nieuwe start. Bij Swap the Job begrijpen we dat en streven we ernaar om kansen te bieden voor werkzoekenden die op zoek zijn naar een baan op een nieuwe locatie. Of je nu droomt van het leven in een bruisende stad, een rustiger plattelandsleven wilt ervaren, of er iets tussen in, ons platform is er om jou te helpen bij het vinden van een baan waar dan ook ter wereld.

Manon ging 
dichterbij huis
werken. Jij ook?

Tilburg
Docente MBO

Switchen van baan? 

Kom dan lekker swappen! Bij Swap the Job schrijf je je gratis in en zoeken wij net zo lang tot wij een match vinden die past bij de voorwaarden die jij opgeeft. Dat is geheel vrijblijvend, maar de kans dat jij je droombaan om de hoek gaat vinden is heel groot! 

Algemeen

In die mail vragen we of je geïnteresseerd bent in een telefoongesprek met een bedrijf in het door jou opgegeven postcodegebied. Als je dat bent hoef je niets te betalen en geven we je telefoonnummer door aan het bedrijf. Nog steeds anoniem! Dus jij weet niet welk bedrijf het is en het bedrijf krijgt alleen je telefoonnummer.

Voorlopig 6 maanden, je krijgt een mail als je inschrijving is verlopen, dan kun je als je wilt gewoon weer gratis registreren en blijven we doorzoeken naar een match

Bedenk je dat die andere persoon net zo zenuwachtig is als jij. Het is toch ook onwijs spannend om van baan te wisselen? Je weet wat je hebt, maar nog niet wat je krijgt.

Wij hebben als tip van onze swappers gekregen dat zij ook een bezoekje aan elkaars bedrijf gebracht hebben om te laten zien wat je gaat ruilen zonder dat de baas of andere collega’s dat wisten. Maar er zijn ook swappers die het direct aan hun leidinggevende hebben doorgegeven dat zij het duurzaamheidprincipe nastreven en graag willen ruilen wanneer dat mogelijk is. Die openheid geeft ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Nee helaas! Aan de andere kant van de match zit ook een persoon die erg nieuwsgierig is in wat jij in de aanbieding hebt! Ben je er nog niet aan toe? Dan schrijf je je gewoon in wanneer je er wel aan toe bent.

Nee, absoluut niet! Je moet alleen rekening houden met een afscheidscadeau voor je oud collega’s.

Je kunt wachten, maar we raden aan om zelf te bellen want wellicht denkt de andere swapper precies hetzelfde.

Jazeker! Zet bij huidige baan ‘geen baan’ en bij de vraag aantal jaren werkervaring wel het aantal jaren werkervaring dat je hebt. Wij gaan kijken of we een mooie match kunnen maken!