ESG en CSRD: er komt veel op werkgevers af!

De duurzaamheidsopgave voor bedrijven lijkt vooral betrekking op materiële zaken te hebben. Maar werken aan de reistijd van medewerkers is een veel slimmer plan! 

Jouw nieuwe medewerkers wonen namelijk gewoon bij jou in de buurt! Alleen die vacature was er te laat en toen zat hij of zij al 100 kilometer verderop, waar een maand eerder een vacature was. Jij hebt als werkgever nu een medewerker die een uur onderweg is en vaak geïrriteerd binnen komt door de vertraging die er die ochtend was.

Herkenbaar? Vanuit Swap the Job willen we daar iets aan doen. Jouw duurzaamheidsopgave en maandelijkse uitbetaling aan reiskosten vinden wij belangrijk en dan hebben we het nog niet eens over die tevreden medewerker die op de fiets naar het werk kan. 

Laten we eens beginnen met ‘Swap the Job’ voor het aantrekken van nieuwe medewerkers. Medewerkers die hebben aangegeven dichter bij huis te werken en iets te willen doen aan de CO2 uitstoot die zij elke dag met hun reisbeweging veroorzaken. Nieuwsgierig geworden wat wij al voor 25 euro kunnen doen? Dat is al de eerste duurzame keuze voor je portemonnee die je maakt. 

Woon-werkverkeer medewerkers

Heeft je accountant je er al over geïnformeerd? Binnenkort moeten alle reiskilometers van je werknemers worden bijgehouden. Zowel je woon-werkverkeer als de dienstreizen. Je zult schrikken van de hoeveelheid! 

Wil je er direct iets aan doen? Laat je vacatures dan achter bij Swap the Job en je zult medewerkers vinden die in de buurt wonen en latent zoekende zijn naar een werkgever die ook iets geeft om de CO2 uitstoot en de werk-privé balans van medewerkers!

Veelgestelde vragen

Jazeker! Voor details en eventueel inschrijving kunt je een mail sturen naar info@swapthejob.nl. Vergeet niet je KvK te vermelden, we controleren op misbruik.