Duurzaamheidsopgave voor bedrijven lijken vooral materiële zaken te zijn. Maar werken aan de reistijd van medewerkers is een veel slimmer plan! 

Jouw medewerkers wonen namelijk gewoon bij jou in de buurt! Alleen die vacature was er op het verkeerde moment en toen zat jouw medewerker al 100 kilometer verder waar een maand eerder een vacature was. Jij hebt als werkgever nu een medewerker die een uur onderweg is en vaak geïrriteerd binnen komt door de vertraging die er die ochtend was. Herkenbaar? Vanuit Swap the Job willen we daar iets aan doen. Jouw duurzaamheidsopgave en maandelijkse uitbetaling aan reiskosten vinden wij belangrijk en dan hebben we het nog niet eens over die tevreden medewerker die op de fiets naar het werk kan. 

Laten we eens beginnen met ‘Swap the Job’ voor het aantrekken van nieuwe medewerkers. Medewerkers die hebben aangegeven dichter bij huis te werken en iets te willen doen aan de CO2 uitstoot die zij elke dag met hun reisbeweging veroorzaken. Nieuwsgierig geworden wat wij al voor 25 euro kunnen doen? Dat is al de eerste duurzame keuze voor je portemonnee die je maakt.