Voordelen van Swap the Job

Ben je als HR professional, organisatie of management nog zoekende wat de voordelen zijn om deel te nemen aan Swap the Job? Wij zetten ze graag voor je op een rijtje:

  1. We weten allemaal dat het werven van nieuw personeel binnen een organisatie een uitdaging is, er komt veel bij kijken en dan hebben we het nog niet eens over het kostenplaatje. Hoe fijn is het als een medewerker vertrekt hij of zij iemand heeft die zijn of haar rol kan vervangen? Ja, het is even wennen maar wie kent de functie nou beter dan de medewerker die deze functie heeft vervuld. 
  2. Swap the Job draagt bij aan de vitaliteit van je werknemers, nu zul je vast denken, hoe dan? Nou uit onderzoek van het RIVM blijkt dat mensen met een langere afstand in woon-werkverkeer een slechtere (mentale) gezondheid, een slechtere slaapkwaliteit en een slechter welbevinden hebben. Dit willen we toch niet voor onze werknemers?
  3. De rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM), is een nieuwe rapportage om de CO2 uitstoot binnen het zakelijke en woon-werkverkeer te verminderen. Hoe gaaf is het om als werkgever iedereen al een streep voor te zijn door aan te haken bij Swap the Job om de CO2 binnen het woonuitstoot onder de werknemers te verminderen, zodat het aanleveren van deze rapportage steeds makkelijker wordt omdat al je werknemers ‘s ochtends op de fiets komen.

Mocht je naar deze voordelen nog steeds een klein beetje twijfelen, dan gaan wij graag met je in gesprek.