Tevreden switchen van baan. Zo gek is dat niet wanneer je je eigen leergierigheid een kans geeft of gewoon dichter bij huis wilt werken. Jezelf weer prikkelen met een nieuwe omgeving, andere uitdagingen en jezelf weer opnieuw te positioneren. 

We zien als initiatiefnemers van Swap the Job dat een andere baan weer verfrissing geeft en helemaal wanneer je reistijd verandert in vrije tijd. 

Afgelopen week stond er een mooi artikel in Binnenlands Bestuur over ‘tevreden switchen van baan’. Een spannende gebeurtenis zoals Hanane vertelt in het artikel, maar vooral ook een verrijking! 

Bij Swap the Job bieden we een makkelijke switch van baan aan. Je laat je collega’s niet achter met een proces van werk overnemen, werven van nieuwe collega en dergelijke. Gewoon een simpele switch om jezelf uit te dagen en omdat in de file staan of een overvolle of niet rijdende trein niemand als ambitie heeft. 

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je gratis in! Wanneer we een match hebben die jij aan wilt gaan, betaal je 7,50. De kans is groot dat jij binnenkort een uur later uit bed kunt!